Dot Com Hrvatska

 

alati direktnog marketinga

 

 

 

 

DIREKTNI MARKETING

NAČINI DIREKTNOG MARKETINGA

ALATI DIREKTNOG MARKETINGA

POSLOVNE BAZE PODATAKA

REFERENTNA LISTA KLIJENATA

INFORMACIJE I KONTAKT

 

 

 

 

Tajna uspjeha leži u postojanosti namjere.

Benjamin Disraeli

 

Nema učinkovitog direktnog marketinga bez dobrih, ažurnih i opsežnih poslovnih baza podataka sadašnjih i budućih kupaca.

Kvalitetne baze podataka, adresari i imenici potencijalnih kupaca temelj su svake uspješne direktne marketinške kampanje. Za vas smo kreirali točne i opsežne poslovne baze podataka, adresare i imenike tvrtki i obrta.

 

Naše poslovne baze podataka ažuriramo i nadopunjujemo svakodnevno. Poslovne baze podataka sadrže sve raspoložive vrste kontakata aktivnih hrvatskih tvrtki i obrtnika svih djelatnosti.

Naše baze sadrže još i javnu upravu, zdravstvo, školstvo, turizam, ugostiteljstvo, proizvodnju, građevinu, usluge i sve druge grane gospodarstva.

Osim baza podataka poslovnih subjekata iz Hrvatske, na raspolaganju su vam i poslovne baze podataka tvrtki iz zemalja našeg okruženja.

 

Sve naše poslovne baze podataka su verificirane. Za njihovu točnost jamče ustanove koje su ih izdale i objavile. Poslovne baze podataka sadrže isključivo javno i suglasno objavljene informacije.

Naše poslovne baze podataka usklađene su sa Zakonom o elektroničkim komunikacijama i Zakonom o zaštiti osobnih podataka, te dane na uvid nadležnim državnim tijelima (AZOP i HAKOM).

 

Poslovne baze, adresari i imenici tvrtki i obrtnika, osnovni su alat direktnog marketinga. Naše poslovne baze podataka tvrtki i obrtnika sadrže sve potrebne podatke za kvalitetan b2b i b2c direktni marketing.

U njima su navedeni svi dostupni podaci o tvrtkama i obrtnicima: tvrtka, djelatnost, adresa, telefon, telefaks, web, ime odgovorne osobe i e-mail adrese odgovorne osobe, vlasnika, rukovoditelja odjela i drugih zaposlenika.

 

Poslovne baze podataka svakodnevno nadopunjujemo novo otvorenim pravnim subjektima. Točne i ažurne baze podataka štede vaše vrijeme i zarađuju novac.

 

Naši poslovni paketi za sve vrste direktnog marketinga (pošta, telefon, telefaks i e-mail) sadrže slijedeće: 

1. Poslovnu bazu poslovnih subjekata Hrvatske:

  • svi aktivni poslovni subjekti (jdoo, doo i dd tvrtke),

  • svi aktivni obrtnici,

  • vlasnici, direktori, manageri i zaposlenici poduzeća,

  • državna i lokalna javna uprava,

  • zdravstvo, obrazovanje i sport,

  • turizam i ugostiteljstvo,

  • arhitektura, građevina i nekretnine,

  • i sve druge grane gospodarstva i djelatnosti...

2. Poslovnu bazu podataka poslovnih subjekata zemalja našeg okruženja (Italija, Austrija, Njemačka, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora).

3. Programe za kreiranje i slanje e-mail ponuda, programe za provjeru e-mail imenika, predloške e-mail ponuda, upute za rad i priručnike o direktnom marketingu.

 

Zatražite neobvezujuću ponudu i primjere naših poslovnih baza podataka za sve vrste direktnog marketinga na info@dot.com.hr.

Detaljnije o tome što sve sadrže naše poslovne baze podataka, pogledajte na slijedećoj stranici.

 

POSLOVNE BAZE PODATAKA

 

 

Dot Com Hrvatska

direktni marketing