Dot Com Hrvatska

 

informacije i kontakt

 

 

 

 

DIREKTNI MARKETING

NAČINI DIREKTNOG MARKETINGA

ALATI DIREKTNOG MARKETINGA

POSLOVNE BAZE PODATAKA

REFERENTNA LISTA KLIJENATA

INFORMACIJE I KONTAKT

 

 

 

 

Kad god vidite da netko vodi uspješan posao, budite sigurni da je jednom donio hrabru odluku.

Peter Drucker

 

Misija Dot Com Hrvatska je promicanje direktnog marketinga kao najučinkovitijeg i najpovoljnijeg načina oglašavanja svih vrsta proizvoda i usluga.

Želimo međusobno povezati sve hrvatske tvrtke u svrhu promocije domaćih proizvoda i usluga, smanjenja nepotrebnog uvoza, te jačanja domaćeg gospodarstva i izvoza hrvatskih proizvoda na strana tržišta.

Registrirani smo za poslove prikupljanja i obrade javno objavljenih poslovnih podataka i poslovnih informacija, te njihovo sortiranje, ažuriranje i objavu u obliku poslovnih baza podataka i imenika.

 

Referentna lista naših klijenata broji preko 500 pravnih subjekata. Svi oni vrlo uspješno koriste naše poslove baze podataka u svome poslovanju.

Među našim dosadašnjim klijentima su tvrtke i obrtnici svih veličina, pravnih oblika i djelatnosti.

S većinom dosadašnjih klijenata dogovorili smo redovitu isporuku nadopuna i novih poslovnih baza podataka, što je ujedno i najveća garancija kvalitete našega rada.

 

Dot Com Hrvatska poslovne baze podataka su svakodnevno u uporabi i redovito se ažuriraju. Višestruko su segmentirane, čime je korisnicima olakšana njihova uporaba.

Cijene naših poslovnih baza podataka su vrlo povoljne, a kreću se već od 200 kuna za baze poslovnih subjekata pojedinačnih županija.

Na pakete poslovnih baza podataka odobravamo popuste do čak 80%.

 

U ponudi imamo dva paketa poslovnih podataka: Hrvatska i susjedne zemlje (s besplatnom programskom podrškom), te samo Hrvatska (također s besplatnom programskom podrškom).

Moguća je i pojedinačna nabavka poslovnih baza po svim informacijskim kriterijima koji su vam potrebni u vašim marketinškim i poslovnim aktivnostima.

 

Zatražite neobvezujuću ponudu i primjere naših poslovnih baza podataka za sve vrste direktnog marketinga na ponude@dot.com.hr.

Ukoliko se želite upisati na naše e-mail obavijesti, učinite to putem ovoga obrasca:

 

 

 

Ovdje možete pročitati sve naše dosadašnje e-mail obavijesti (newslettere):

   ZAŠTO JE DOBRO KAD DIREKTOR TVRTKE DOLAZI IZ MARKETINGA?

   IMA LI PILOTA U AVIONU?

   KAKO ULOVITI VIŠE RIBA?

   KOJI JE INTERNET MARKETING NAJBOLJI?

 

Ovdje pogledajte naše najvažnije reference:

   REFERENTNA LISTA KLIJENATA

 

 

Dot Com Hrvatska

direktni marketing